VINTERHÄLSNING & INFORMATION | GLÖGGMINEL

🌟Hej alla medlemmar!🌟
Nu är nästa vinter på intågande och vi från styrelsen har gjort en rundvandring med EMFA samt snöröjarna från Degersjö Entreprenad. Den förra vintern var verkligen en stor utmaning och vi vill därför tillsammans med dem gå ut med följande uppmaning till er alla.
➡️🚶‍♀️Loftgångarna: EMFA skottar/blåser undan snön på våra loftgångar. Vi som medlemmar ska hålla undan snön framför våra lägenhetsdörrar samt göra loftgångarna framkomliga för att EMFA ska kunna sitt arbete på ett tillfredsställande sätt. Alla uppmanas därför att plocka undan/ställa ihop eventuella saker som försvårar framkomligheten.
➡️🚲Cykelförråden/markgångar: Alla uppmanas styra in cyklarna i cykelförråden under vinterperioden. Då markgångarna framför cykelförråden är trånga är det av största vikt för att Degersjö Entreprenad ska kunna röja undan snön i gångarna.
➡️🧹Spadar/sopar: Trädgårdsgruppen kommer inför vintern att inhandla spadar som tillsammans med en sop kommer att placeras vid varje husentré. Dessa är givetvis fritt fram att använda för att skotta/sopa på loftgångarna men kom ihåg att lämna tillbaka dessa när ni är klara så grannen också kan hålla fint framför sin dörr 😊
➡️🔥Brandsäkerhet: Med vintern och mörkret så börjar en period då fler använder levande ljus m.m. Extra viktigt är att se till så att batterier finns i era brandvarnare och att alla har en fungerande brandsläckare och brandfilt (vilket hemförsäkringen kräver).
GLÖGGMINGEL!🎅🤶❄️🎉
Torsdagen den 2/12 kl.17:30-19:00 anordnar vi ett härligt glöggmingel utomhus vid pergolan på vår innergård. Vi kommer att bjuda på fika och har ni alla varit snälla så kanske till och med Tomten kommer på besök… Boka in i kalendern, så ses vi då!
Med vänliga hälsningar!
Styrelsen & Trädgårdsgruppen BRF Boklok Sandåkern
EMFA & Degersjö Entreprenad