Dags att sopa era parkeringar, för i mitten av nästa vecka (v.17) kommer Dahls och vårsopar på vårt område.

Sopa ut gruset från era parkeringar, så att de kan få med allt i den stora sopmaskinen.

????????
Mvh Styrelsen

............................................................................................................................................................................

Hej alla medlemmar,

Den 22 maj kommer årets föreningsstämma äga rum på Umeå Folket shus och det är dags att lämna in motioner. Motionerna tillfaller styrelsen senast 9 apr för att de ska hinna behandlas innan kallelsen går ut.

Se mer info i bifogad PDF nedan

Motioner inför årsstämma 2023.pdf 

Mvh
Styrelsen BRF Boklok Sandåkern

Här kommer lite eftersläpande information gällande laddplatserna. Vi har upptäckt att vissa redan har fixat era abonnemang och kommit igång med att ladda era el-/hybridbilar. De medlemmar som har aktiverade laddboxar betalar ett kwh-pris på 3,50kr.
 
Assemblin har även levererat taggar som kan användas av de som nyttjar en laddbox på sin parkering. De som önskar en tagg till sin box kan höra av sig till styrelsens mail, så lämnar vi över den i ert postfack. För att aktivera taggen skickar ni in taggens nummer och parkeringsplats samt vilken bostadsrättsförening ni tillhör till supporten hos Assemblin charge,
Arbetet som återstår är:
  • Viss omstrukturering av parkeringsplatser.
  • Två av parkeringsplatserna (nr 31 och 32) kommer att användas som "publik" laddplats. Detta innebär att besökare och medlemmar kommer att erbjudas att ladda sina bilar på dessa platser. De två boxarna går på en egen matning vilket innebär en kortare laddningstid än på de övriga då effekten kommer att vara högre på dessa platser. Priset för dessa två platser kommer att vara 7kr/kwh. 
 
Mvh
Styrelsen BRF Boklok Sandåkern
 

De tre besöksparkeringarna vid infarten till vårt område kommer att finnas kvar, men de som nu finns vid hus 1:s gavel, kommer den 17 feb att flyttas till nr 31 och 32 vid hörnet på stora soprummet.
Dessa två parkeringar (nr 31 och 32) kommer även att ha laddmöjlighet för elbilar.

OBS! Som boende får du inte stå på besöksparkeringarna vid infarten, Securitas bötfäller då. Däremot kan du som boende stå på besöksparkeringarna nr 31 och 32 från 17 feb, utan att riskera böter, både med elbil eller bensin/dieselbil.

Parkeringsavgiften för besöksparkeringarna höjs till 8:-/tim samt 70:-/dygn fr o m 20 feb 2023, betalas via Parkster. Laddavgift dessutom på nr 31 och 32 med 7 kr/kWh, betalas via Assemblin Charge och QR-kod kommer att finnas tillgänglig.

En besöksparkering för rörelsehindrade finns till vänster om dörren till stora soprummet. Ingen parkeringsavgift.

Mvh
Styrelsen BRF Boklok Sandåkern

 

...................................................................................................................................................................................................................