Hej !

Vi kommer att dela ut ventilationensfilter nu på tisdag den 23 juli kl 19.00-20.00 vid det stora soprummet, Sandåkersgatan 3

Välkomna!

/Styrelsen

Hej alla medlemmar!
Lite snabbt men viktig info:

Som du kanske märkt så har en fullmakt landat i din brevlåda. Vi önskar att denna skrivs på och lämnas in omgående för att undvika ytterligare fördröjning av målningen.
Deadline 25/6 men som sagt, så fort som möjligt!

Glad midsommar önskar Styrelsen!

Nu har vi vår nya hemsida på plats.
Den är fortfarande under konstruktion och uppdateras löpande.

Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla våra medlemmar och att den även tillför något nytt och bättre till vårt boende i föreningen. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen och läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Skapa en medlemsanvändare
För att få tillgång till all medlemsinformation behöver du registrera din medlemsanvändare. Det gör du på ett kick genom att fylla i dina uppgifter vi länken: Registrera medlemsanvändare

Nyhetsbrev
Genom att registrera din medlemsanvändare prenumererar du automatiskt på föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt till din mail när vi publicerar information på hemsidan. Ett enkelt sätt för alla våra medlemmar att hålla sig uppdaterad om vad som sker i vårt gemensamma boende.
Du kan såklart när som helst avsluta din prenumeration genom att logga in på din användare och stänga av nyhetsbrevsprenumerationen.

 

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!

Hjärtliga hälsningar
Styrelsen Brf Boklok Sandåkern