På gång på våra grönområden

??? På gång på våra grönområden ???

 

GEMENSAM INFO FRÅN STYRELSEN BRF BOKLOK SANDÅKERN, HISKE BACKE 1 OCH HOPPET:

 

Hej alla medlemmar i Brf Boklok Sandåkern, Hiske Backe 1 och Hoppet!

Vi grannföreningar kommer nu tillsammans påbörja förbättringsinsatser för att göra våra innergårdar än trevligare att vistas i. Trädgårdsgruppen, med representanter från alla våra tre föreningar, har tagit fram förslag på förbättringar och prioriteringar och har drivit/driver detta arbete. Stort tack till er! Roligt att kunna arbeta tillsammans mellan föreningarna och hitta synergieffekter och fint gemensamt engagemang.

? Inom närmaste 1-2 veckorna kommer vi få besök av snickare nere på våra innergårdar. De två grillplatserna/ytorna med bänkar och bord kommer att få fina inramningar.

Det kan ev. medföra att det pågår byggnation när ni planerar att ta en utefika vid bänkarna. Men vi hoppas på överseende för detta i hopp om att ni kommer ha än större nöje att vistas där när det är färdigställt.

Tillsvidare önskar vi er en fortsatt trevlig helg!

// Styrelsen Brf Boklok Sandåkern, Styrelsen Hiske Backe 1, Styrelsen Hoppet

 

 

? Gällande våra gräsmattor i Brf Boklok Sandåkern ? 

Styrelsen arbetar för att förbättra gräsmattan och delar av växtligheten på innergården mellan hus 1, 7 och 9 samt även gräsplätten vid 7:ans kortsida. Detta är på gång och planen är att åtgärd ska ske snarast möjligt.

 

//Styrelsen Brf Boklok Sandåkern